10.000 km.

 

IMPORTANT. CANVI DE DIA DE LA SESSIÓ ESPECIAL
SESSIÓ ESPECIAL.El dissabte 29 farem un homenatge molt especial a Ernest Aldea, primer president formal del Cineclub Garbí. L’acte també comptarà amb la presència de David Verdaguer, protagonista de 10.000 Km., que ens presentarà la pel·lícula.

Alex i Sergi, una parella de Barcelona, acaricia la idea de tenir un fill, però inesperadament, Alex aconsegueix una beca d’un any a Los Ángeles, fet que suposarà un any de relació a 10.000 km de distància.

10.000 km, guanyadora del Festival de Màlaga, i també preseleccionada pels Òscars, ha estat una de les sorpreses de l’any del cinema català. Carlos Marqués-Marcet, en la seva òpera prima, ens ofereix una pel·lícula adulta, emocionant i dolorosa. Una cinta que explora el món de la parella amb deteniment, paciència i amor al detall. La pel·lícula suposa el salt al cinema de l’actor malgratenc, David Verdaguer, conegut pel gran públic per ser un actor habitual a Polònia i Crackòvia o el reporter amb bigoti de l’APM.

CRÍTIQUES:

TRÀILER:


ESPANYA, 2014.
Direcció: Carlos Marques-Marcet. Guió: Carlos Marques-Marcet i Clara Roquet. Fotografia: Dagmar Weaver-Madsen. Muntatge: Juliana Montañés i Carlos Marques-Marcet. Intèrprets: Natalia Tena (Alex), David Verdaguer (Sergi). Durada: 98 min.