All that jazz


 

Diumenge 24 d’abril a les 18h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR
 
Un famós coreògraf de Hollywood cau en decadència i es perd en el tabac, l’alcohol i les drogues fins que mor. En un diàleg amb la mort repassa els esdeveniments més importants de la seva vida, on es pot veure l’auge i la posterior decadència d’una gran estrella dels musicals.

Diuen que el gènere es transforma i avança quan es perverteix. Bob Fosse i el seu film de culte, All that jazz, van revolucionar totalment el gènere al 1979 amb aquesta història sobre l’altra cara del cinema musical: no tot són cançons alegres i amors eterns. Una banda sonora difícil de superar, una història estranyament original pel gènere i uns números espectaculars són els altres ingredients que van fer que el film arrasés als Òscars tècnics d’aquell any i s’acabés emportant la Palma d’Or a Cannes. Un imprescindible.
 
 
CRÍTIQUES:


 
Share
 
EUA, 1979.
Títol original: All that jazz. Direcció: Bob Fosse. Guió: Robert Alan i Bob Fosse. Fotografia: Giuseppe Rotunno. Direcció artística: Philip Rosenberg i Tony Walton. Música: Ralph Burns. Intèrprets: Roy Scheider (Joe Gideon), Jessica Lange (Angelique), Leland Palmer (Audrey Paris), Ann Reinking (Kate Jagger), Ben Vereen (O’Connor Flood), Cliff Gorman (Davis Newman). Idiomes: anglès. Durada: 123 min.
 
PREMIS:
Oscar 1979: 4 premis (BSO adaptada, vestuari, direcció artística i muntatge)
Cannes 1980: Palma d’Or.

 
 
TRÀILER: