Animals

ESTAT ESPANYOL, 2012.
Direcció: Marçal Forés. Producció: Sergi Casamitjana, Lita Roig i Aintza Serra. Intèrprets: Oriol Pla (Pol), Augustus Prew (Ikari), Dimitri Leonidas (Marc), Roser Tapias (Laia), Javier Beltrán (Llorenç), Martin Freeman (Albert). Guió: Marçal Forés, Enric Pardo i Aintza Serra. Data estrena: 26 octubre 2012. Durada: 95 min.

En Pol, un adolescent que viu amb el seu germà i fa secundària a l’institut britànic, té un secret: un ós de pelfa que pensa i es belluga, i amb el qual comparteix els seus millors moments. La seva vida transcorre amb normalitat fins que un bon dia arriba a l’institut l’Ikari, un alumne enigmàtic que fascina en Pol.

Arriscat i imaginatiu debut en el llargmetratge de Marçal Forés (Yeah! Yeah! Yeah!, Friends Forever), un jove cineasta format a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisals de Catalunya) i a l’NFTS (National Film and Television School de Londres). Injustament ignorada per l’Acadèmia del Cinema Català, Animals és una pel·lícula singular, de referents evidents però ben assimilats, que dóna a conèixer la personalitat d’un autor que caldrà seguir molt atentament. Una pel·lícula que té tots els números per esdevenir un film de culte i que des del cineclub us brindem la oportunitat de descobrir-la abans no sigui massa tard. Us la deixareu perdre?
 

CRÍTIQUES:

 

TRÀILER: