Boyhood

IMPORTANT CANVI SESSIÓ
Dissabte 7 de febrer a les 22.00 h.
Diumenge 8 de febrer a les 19 h.

Boyhood segueix Mason des dels 6 anys durant més d’una dècada poblada de canvis, mudances, controvèrsies, relacions, casaments, diferents escoles i una barreja constant d’esquinçament i de sorpresa.

Boyhood és una pel·lícula única en la història del cinema. El cineasta nordamericà, Richard Linklater, ens ofereix el resultat d’un rodatge que ha durat 12 anys i que ens permet viure l’experiència de veure com els personatges evolucionen i canvien literalment davant els nostres ulls. A Linklater li agraden aquests jocs, com ja va demostrar a la seva esplèndida trilogia sobre una parella (Antes del amanecer, Antes del atardecer i Antes del anochecer), i aquí porta al límit la seva obsessió pel pas del temps. Boyhood és una pel·lícula màgica, preciosa, on el que importa, més que grans esdeveniments dramàtics, és el fluir de la vida i les seves petites coses que li donen sentit. Al finalitzar ens deixa la sensació d’haver viscut una experiència diferent a totes.

CRÍTIQUES:

TRÀILER:

EUA, 2014.
Direcció i guió: Richard Linklater. Muntatge: Sandra Adair. Fotografia: Lee Daniels i Shane Kelly. Intèrprets: Patricia Arquette (Olivia), Ellar Coltrane (Mason), Lorelei Linklater (Samantha), Ethan Hawke (pare). Durada: 165 min.