Cantando bajo la lluvia

 


 

Diumenge 1 de novembre de 2015 a les 18h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR
 
Diu Woody Allen que quan està deprimit la millor medicació és tornar a veure aquesta pel·lícula plena de vitalitat, optimisme i bon humor. Més de seixanta anys desprès de la seva realització ja s’ha consolidat com un dels millors musicals de tots els temps i una peça clau en la història del cinema. La segona pel·lícula com a codirectors de Stanley Donen i Gene Kelly és un homenatge als pioners del cinema i a la transició de l’etapa muda al cinema sonor dins d’una història on s’hi apleguen la comèdia, el romanticisme i, sobretot, la música. La pel·lícula ens ofereix temes emblemàtics com Good Morning, Make me laugh, Broadway melody o la que dona nom al film que, curiosament, no estava en el guió original i fou afegida al final per donar sentit al títol i ha quedat com un dels moments immortals del cinema.

Un film fet en estat de gràcia per part de tothom que hi va participar. Un dels cims del gènere. Una obra mestra total i absoluta del cinema.
 
 

TRÀILER:


 
ESTATS UNITS, 1952.
Títol original: Singin’ in the Rain. Direcció: Stanley Donen i Gene Kelly. Guió: Betty Comden i Adolph Green. Fotografia: Harold Rossonn. Música: Herb Brown i Arthur Freed. Intèrprets: Gene Kelly, Donald O’Connor, Debbie Reynolds, Jean Hagen, Millard Mitchell, Cyd Charisse. Durada: 102 min.