Moonrise Kingdom

EUA, 2012.
Direcció: Wes Anderson. Intèrprets: Bruce Willis (capità Sharp), Edward Norton (cap scouts), Bill Murray (Sr. Bishop), Tilda Swinton (serveis socials), Jason Schwartzman (Ben), Frances McDormand (Sra. Bishop), Kara Hayward (Suzy), Jared Gilman (Sam). Guió: Wes Anderson i Roman Coppola. Música: Alexandre Desplat. Fotografia: Robert Yeoman. Data estrena: 15 juny 2012. Durada: 95 min.

Ambientada en una illa de la costa de Nova Anglaterra a l’estiu del 1965, Moonrise Kingdom explica la història d’una noia i un noi de 12 anys que s’enamoren, fan un pacte secret i s’escapen a terrenys selvàtics i inexplorats.

Escrita a quatre mans entre Wes Anderson i Roman Coppola, la nova pel·lícula de l’autor de Los Tenenbaums, Life Aquatic i Viaje a Darjeerling és la delícia de la temporada. Extravagant, surrealista, i amb un peculiar sentit de l’humor que farà xalar de valent l’exigent públic de Malgrat, Monrise Kingdom es perfila com l’obra més madura d’Anderson, que com ja és habitual ha comptat amb la complicitat d’un repartiment espectacular: Bruce Willis, Edward Norton, Frances McDormand, Tilda Swinton, Jason Schwartzman i Bill Murray, actor fetitxe del director. Ras i curt: Monrise Kingdom és una comèdia plena de poesia, amb una colla de gags memorables i, sobretot, una bonica història d’amor. Imprescindible.
 

CRÍTIQUES:

 

TRÀILER:
http://youtu.be/u1PGPXXPEiA