Qui som

El cineclub Garbí és una entitat sense finalitat de lucre que temporada rera temporada (la primera projecció de l’aleshores anomenat cine-forum data del 26 de novembre de 1968) porta a Malgrat de Mar i comarca un tipus de cinema que no arriba pels circuits comercials habituals. D’aquesta manera, pretenem dignificar culturalment el nostre poble i oferir la possibilitat de veure bon cinema sense haver d’anar a Barcelona o Girona.

La nostra oferta s’estructura en temporades (d’octubre a maig): projectem entre 12 i 15 títols que prèviament hem seleccionat de tota la oferta que no arriba suficientment a la nostra àrea d’influència (d’Arenys a Tossa).

No programem cap pel·lícula que no haguem vist i la nostra selecció és per definició variada, perquè respon a criteris diferents (la Junta del cineclub la formen persones amb gustos diferents) i perquè ho volem decididament així. No programem per a nosaltres sinó per a un públic divers que ens segueix i que es va renovant periòdicament.

Ja fa una colla d’anys que a les sessions hem deixat de fer “forums”, tot i que puntualment, amb motiu d’alguna pel·lícula concreta, hàgim fet presentació i després debat.

El Cineclub es financia sobretot a partir del públic i dels socis que s’apunten a la programació. Rebem el suport d’un bon nombre de comerciants i d’industrials que fan possible que poguem editar un catàleg de la temporada i comptem amb l’ajut de l’Ajuntament que ens cobreix el dèficit que puguem tenir.

Les sessions les realitzem al Centre cultural de Malgrat de Mar, situat al carrer del Carme, 26: