Rosalie Blum


 

Divendres 1 de desembre de 2017 a les 22h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR
 


SESSIÓ DE FESTA MAJOR

El Vincent és un home tranquil que segueix una avorrida rutina entre el seu treball de perruquer i la seva mare. Un dia es creua amb una dona, que creu que coneix d’algun altre moment. Però no aconsegueix recordar-ho, així que comença a seguir-la. Al cap de poc, la dona s’adona del seguiment i comença a plantejar-se com actuar.

Camille Jourdy és la creadora d’una trilogia de novel·les gràfiques d’històries de personatges solitaris en un poble petit, que adapta amb encert el director novell Julian Rappeneau. El resultat són tres històries, que se situen en algun punt entremig entre la faula i el realisme, i que s’entrellacen a ritme d’una banda sonora animada. Aquesta comèdia lleugera nominada als Premis Cèsar ha entretingut i emocionat a parts iguals a l’exigent públic francès.
 
CRÍTIQUES:


 
FRANÇA, 2015.
Títol original: Rosalie Blum. Direcció: Julien Rappeneau. Guió: Julien Rappeneau basat en el còmic homònim de Camille Jourdy. Música: Martin Rappeneau. Fotografia: Pierre Cottereau. Intèrprets: Noémie Lvovsky, Kyan Khojandi, Alice Isaaz, Anémone, Philippe Rebbot, Sara Giraudeau, Camille Rutherford, Nicolas Bridet.

Durada: 97 min.
Idioma: francès.
Subtítols: VOSE.
Format: 2.35:1

 
TRÀILER: