Sin amor

Divendres 6 d’abril de 2018 a les 22h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR


A la Rússia contemporània, el matrimoni de la Zhenya i el Boris arriba a la seva fi: cadascú té ja la seva parella i estan en procés de vendre el pis. El seu fill petit és motiu de les seves discussions, però quan aquest desapareix misteriosament, hauran de col·laborar per ajudar la policia a trobar-lo.

Andrei Zvyagintsev es confirma després de Leviatan i Elena com el gran director rus dels nostres temps, amb aquest film tècnicament impecable i absorbent, amb multitud de lectures. En el discurs del director hi podem llegir un interessant retrat de la vida a Rússia, amb la neu i el fred com a secundaris de luxe, i un bon acostament al món de la parella i de la seva etapa final. Però sobretot, el què ens ensenya, és una brutal crítica a la deshumanització i hipocresia de la societat contemporània, i d’un Estat que no estima als seus ciutadans.

CRÍTIQUES:

RÚSSIA, 2017.
Títol original: Nelyubov. Direcció: Andrey Zvyagintsev. Guió: Andrey Zvyagintsev i Oleg Negin. Fotografia: Mikhail Krichman. Música: Evgueni Galperine. Intèrprets: Maryana Spivak, Aleksey Rozin, Matvey Novikov, Marina Vasilyeva, Andris Keishs, Alexey Fateev. Durada: 128 min. Idioma: Rus.

PREMIS:
Cannes 2017: Premi del Jurat.

TRÀILER: