Tierra firme

Divendres 16 de febrer de 2018 a les 22h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR


La Kat i l’Eva viuen una tranquil·la vida de parella sobre un vaixell al Regent’s Canal de Londres. Als trenta-cinc anys, l’Eva vol ser mare, però la Kat no ho veu clar. L’arribada del Roger, un amic de la Kat, donarà aire a la situació: la Kat accepta ser mare, però només si el Roger fos el pare biològic. Decidits a intentar-ho, el trio s’encallarà en una riuada de problemes, malentesos i desitjos amagats.

Segona pel·lícula de Carlos Marqués-Marcet després de 10.000 km, que repeteix amb David Verdaguer i Natalia Tena com a protagonistes, acompanyats aquest cop d’Oona Chaplin. Els tres protagonistes i la química que destil·len entre ells són el principal baluard del film, i el director l’explota amb serenitat amb una posada en escena excel·lent. Temes universals com el desig, la maduresa, l’amistat o la maternitat es mesclen en un guió equilibrat, on uns personatges immersos en els dubtes contemporanis intenten arribar a terra ferma emocional.
 
CRÍTIQUES:

ESPANYA, 2017.
Títol original: Anchor and Hope. Direcció: Carlos Marques-Marcet. Guió: Carlos Marques-Marcet i Jules Nurrish. Fotografia: Dagmar Weaver-Madsen. Intèrprets: Oona Chaplin, Natalia Tena, David Verdaguer, Trevor White, Geraldine Chaplin, Lara Rossi, Philip Arditti, Charlotte Atkinson. Durada: 115 min. Idioma: Anglès i castellà.

PREMIS:
Gaudí 2018: 11 nominacions.

 
TRÀILER: