Una cara con ángel


 

Diumenge 21 de febrer de 2016 a les 18h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR
 
Un prestigiós fotògraf d’una important revista de moda francesa busca nou material pel seu proper reportatge. La intenció és trobar quelcom diferent, un rostre que marqui la diferència. La casualitat farà que conegui a la tímida dependenta d’una llibreria de París, que es convertirà en la model que ha estat buscant.

El revolucionari del cinema musical, Fred Astaire, i la llegendària Audrey Hepburn van unir els seus talents per aquest clàssic del 1957 dirigit per Stanley Donen, conegut com l’últim gran musical de l’Edat d’Or. No us deixeu emocionar només per la nostàlgia dels anys 50 ni per l’extrema bellesa de la Hepburn en pantalla gran. Una cara con ángel va ser aclamada als Òscars i a Cannes amb les raons pròpies de les obres mestres: una història original i molt divertida, plena d’elegància parisina i romanticisme real i sincer.
 
 
CRÍTIQUES:


 
Share
 
EUA, 1957
Títol original: Funny Face. Direcció: Stanley Donen. Guió: Leonard Gershe. Fotografia: Ray June. Música: George Gershwin, Roder Edens i Adolph Deutsch. Direcció artística: George W. Davis i Hal Pereira. Intèrprets: Audrey Hepburn (Jo Stockton), Fred Astaire (Dick Avery), Kay Thompson (Maggie Prescott), Michel Auclair (Prof. Emile Flostre), Robert Flemyng (Paul Duval), Dovima (Marion). Idiomes: anglès. Durada: 103 min.
 
PREMIS:
Oscar 1957: 4 nominacions.
Cannes 1957: Nominada a la Palma d’Or.

 
 
TRÀILER: