45 años


 

Divendres 1 d’abril de 2016 a les 22h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR
 
La Kate i el seu marit viuen a un petit poble britànic, on comparteixen un matrimoni exemplar i l’amor sembla no apagar-se ni amb el pas del temps. Un dia, poc abans de celebrar els 45 anys de casats, la Kate llegeix una carta dirigida al seu marit on s’explica que, enmig dels Alps suïssos, s’ha trobat el cadàver del seu primer amor. El dubte devorarà, des de llavors, la fràgil ment de la Kate.

Charlotte Rampling s’ha passat l’any recorrent Europa per recollir premis i nominacions per la seva interpretació a 45 años, i va ser ovacionada especialment al Festival de Berlín juntament amb el seu company de repartiment Tom Courtenay. El director anglès Andrew Haigh relata la magnífica història sobre un matrimoni sexagenari, i dirigeix el gran duel actoral del 2015 en una pel·lícula on no sobra cap gest ni cap pla.
 
 
CRÍTIQUES:


 
Share
 
GRAN BRETANYA, 2015.
Títol original: 45 years. Direcció: Andrew Haigh. Guió: Andrew Haigh, basat en un relat homònim de David Constantine. Fotografia: Lol Crawley. Muntatge: Jonathan Alberts. Intèrprets: Charlotte Rampling (Kate Mercer), Tom Courtenay (Geoff Mercer), Geraldine James (Lena), Dolly Wells (Charlotte), Richard Cunningham (Mr. Watkins), David Sibley (George), Michelle Finch (Niece), Sam Alexander (Chris, el carter). Idiomes: anglès. Durada: 93 min.
 
PREMIS:
Berlin 2015: Millor actor i actriu.
Seminci 2015: Millor actriu.
Premis Cine Europeu 2015: Millor actriu.

 
 
TRÀILER: