A ghost story

Divendres 16 de març de 2018 a les 22h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR


Un home mor en un accident de trànsit i es desperta com un fantasma. En tornar a casa, veurà passar la vida de la seva vídua: el dolor, la pena, la recuperació, el pas del temps i l’oblit. I, pel camí, el fantasma reflexionarà sobre els seus records, sobre el sentit últim de la seva existència.

Allò que es queda i allò que marxa quan algú mor. Aquest és el tema sobre el qual el director nord-americà David Lowery construeix la gran pel·lícula del cinema independent de l’any. Ho fa amb una gran posada en escena, amb unes el·lipsis temporals magistrals i amb un sacrificat Casey Affleck en el seu paper de fantasma solitari. Tot i el títol, no és una pel·lícula de terror, sinó un melodrama filosòfic, una reflexió existencialista sobre la pèrdua i el significat de la vida. Lowery ha filmat una pel·lícula insòlita que recorda al cinema de Terence Malick amb un marcat accent poètic. Una de les grans sorpreses del 2017.
 
CRÍTIQUES:

ESTATS UNITS, 2017.
Títol original: A Ghost Story. Direcció i guió: David Lowery. Fotografia: Andrew Droz Palermo. Música: Daniel Hart. Intèrprets: Rooney Mara, Casey Affleck, Rob Zabrecky, Will Oldham, Liz Franke, Sonia Acevedo. Durada: 87 min. Idioma: Anglès.

PREMIS:
Sitges 2017: Millor fotografia.

 
TRÀILER: