Alabama Monroe

 


 
EElise és tatuadora i té un local de tatuatges, Didier toca en una banda de country. Malgrat les seves diferències, el seu amor és dels de primera vista. La seva felicitat es completa amb el naixement de la seva filla Maybelle. Però la vida els porta algun cop que hauran de superar.

Alabama Monroe és un melodrama impactant que ens explica una fascinant i punyent història d’amor, molt ben construït mitjançant anades i vingudes en el temps, per oferir-nos una successió intermitent i desordenada de fragments de la vida de la parella. Acompanyat per una magnífica banda sonora bluegrass, és una d’aquestes obres que et fa la sensació que tots els que l’han fet s’hi han deixat la pell. Basada en la peça teatral homònima de Johan Heldelbergh, actor que interpreta el protagonista masculí, va ser nominada a l’Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa i ha recollit múltiples premis a Europa. Alabama Monroe és un drama colpidor, vital i, sobretot, molt emocionant..
 
 
CRÍTIQUES:

 
 
TRÀILER:
http://youtu.be/QB2iKVOB9ro


 
BÈLGICA, 2012.
Títol original: The broken circle breakdown. Direcció: Alex Van Groeningen. Guió: Alex Van Groeningen i Carl Joos. Música: Bjorn Eriksson. Fotografia: Ruben Impens. Intèrprets: Veerle Baetens (Elise), Johan Heldenbergh (Didier), Nell Cattrysse (Maybelle), Geert Van Rampelberg (William). Durada: 110 min.