Dinero caído del cielo


 

Diumenge 24 de gener de 2016 a les 18h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR
 
Share
 
Dinero caído del cielo (Pennies from Heaven) és una de les pel·lícules més originals, valentes i personals de la dècada dels 80. Un musical que rememora els grans clàssics del gènere i els subverteix d’una manera tan inquietant com sorprenent. La pel·lícula és un adaptació cinematogràfica d’una minisèrie britànica escrita per Dennis Potter i exhibida en la pantalla petita el 1978. Explica la història d’un venedor de partitures musicals que, en plena depressió econòmica americana dels anys 30, es refugia en les meravelloses lletres de les cançons per evadir-se d’una realitat angoixant.

Tot i tenir un repartiment de luxe amb Steve Martin, Bernadette Peters o Cristopher Walken, i un director de reputat prestigi com Herbert Ross, la pel·lícula va ser un gran fracàs. Tot i que sigui un dels musicals més desconeguts per al gran públic, per molts és una obra mestra i s’ha convertit en una pel·lícula de culte, amb algunes de les escenes musicals més memorables del gènere.

 
TRÀILER:

ESTATS UNITS, 1981.
Títol original: Pennies From Heaven. Direcció: Herbert Ross. Guió: Dennis Potter. Fotografia: Gordon Willis. Música: Marvin Hamlisch. Intèrprets: Steve Martin, Christopher Walken, Bernadette Peters, Jessica Harper, John McMartin, Vernel Bagneris, Robert Fitch, Tommy Rall. Durada: 107 min.