El nen i el món


 

Dilluns 5 de desembre de 2016 a les 18h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR

Sessió infantil de Festa Major

Un nen troba a faltar el seu pare i abandona el seu poble per buscar-lo. Descobrirà un món ple d’éssers fantàstics, màquines que semblen animals i un munt de personatges pintorescos.

Alê Abreu, el director brasiler d’aquesta extraordinària pel·lícula d’animació diu del seu film de gènere infantil que també va dedicat als nens que tots els adults porten a dins. I és que l’obra compleix amb tot allò que converteix algunes pel·lícules d’animació en clàssics del cinema internacional: una animació tècnicament perfecte, plena de moltes textures diferents; una banda sonora per recordar; una història aparentment simple amb molts matisos a analitzar; i unes metàfores sobre la vida real, sobre el món dels adults, que en aquest cas es centren en les enormes desigualtats que caracteritzen el món modern. El Cineclub la presenta al seu públic més jove amb el mateix entusiasme que els jurats dels principals certàmens internacionals la van premiar l’any passat.
 
 
CRÍTIQUES:


 
Brasil, 2013.
Títol original: O menino e o mundo. Direcció i guió: Alê Abreu. Música: Ruben Feffer i Gustavo Kurlat. Productora: Filme de Papel. Durada: 80 min.
 
Idioma: Versió en català.
Projecció: Digital.
Recomanada a partir de 7 anys
 
PREMIS:
Festival d’Annecy 2014: Millor pel·lícula i premi del públic.
Oscars 2015: Nominada millor pel·lícula animació.
Premis Annie 2015: Millor pel·lícula animació.
Premis Platino 2015: Millor pel·lícula animació.

 
 
TRÀILER: