El porvenir


 

Divendres 19 de maig de 2017 a les 22h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR


Fins a quin punt creiem que tenim la nostra vida controlada i estable? La Nathalie és una professora de filosofia. Té una gran estima pels seus alumnes d’institut, cuida la seva mare i passa el temps amb el seu marit i els seus fills grans. Però, d’un dia per l’altre, tot comença a fallar, i la Nathalie haurà d’adaptar-se a tots els canvis.

El que podria semblar una historia molt quotidiana es transforma en una narració potent, amb una Isabelle Huppert estel·lar. La cinquena pel·lícula de Mia Hansen-Løve és potser la seva millor obra, un film molt francès que parla sobretot de la supervivència emocional d’una societat plena de canvis, inquietuds i somnis fatals que mai es compleixen. L’autora aprofita l’avinentesa per fer un retrat molt singular sobre la vida en família, la crisi de les humanitats i, en definitiva, sobre allò que aconsegueix fer-nos feliços. És difícil imaginar cap altra intèrpret donant vida a Nathalie com Isabelle Huppert, que aquí ofereix la prova més irrefutable de per què, actualment, és la millor actriu del món.
 
 
CRÍTIQUES:


 
FRANÇA, 2016.
Títol original: L’avenir. Direcció i guió: Mia Hansen-Løve. Fotografia: Denis Lenoir. Música: Raphael Hamburger. Intèrprets: Isabelle Huppert, Edith Scob, Roman Kolinka, André Marcon, Sarah Le Picard, Solal Forte, Elise Lhomeau, Lionel Dray, Marion Ploquin. Durada: 100 min.
 
Idioma: francès, alemany, i anglès.
Subtítols: VOSE.
Format: 1.85:1
 
PREMIS:
Berlin 2016: Millor direcció.

 
 
TRÀILER: