El sacrificio de un ciervo sagrado

Divendres 4 de maig de 2018 a les 22h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR


L’Steven és un exitós cirugià cardiovascular que viu amb la seva dona oftalmòloga i els seus fills modèlics. Per raons misterioses, veu sovint un adolescent, en Martin, a esquenes de la seva família. Però quan en Martin comenci a entrar a les vides de la seva dona i els seus fills, l’Steven haurà de prendre una decisió dràstica que posarà en perill tota la seva existència.

El grec Yorgos Lanthimos (Canino i Langosta), ens porta una altra desconcertant història sobre la qual edifica una mirada als valors socials contemporanis. Es parla aquí d’un càstig diví, en el sentit més clàssic del concepte, amb un relat basat en la tragèdia d’Eurípides. El film és al·legòric, però de què? Com ja feia en els seus anteriors films, construeix un univers semblant al nostre, però alhora diferent on la moralitat i la línia que separa el bé i el mal desapareix. Una proposta molt juganera amanida amb un humor negre pertorbador.
 
CRÍTIQUES:

REGNE UNIT, 2017.
Títol original: The Killing of a Sacred Deer. Direcció: Yorgos Lanthimos. Guió: Yorgos Lanthimos i Efthymis Filippou. Fotografia: Thimios Bakatatakis. Intèrprets: Colin Farrell, Nicole Kidman, Barry Keoghan, Raffey Cassidy, Sunny Suljic, Alicia Silverstone, Bill Camp. Durada: 121 min. Idioma: Anglès.

PREMIS:
Cannes 2017: Millor guió.
Sitges 2017: Premi de la crítica.

 
TRÀILER: