En cuerpo y alma

Divendres 18 de maig de 2018 a les 22h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR


La Maria comença a treballar com a supervisora en un escorxador a Budapest i ben aviat comencen els rumors a causa de la seva enigmàtica personalitat. Quan coneix l’Endre, els dos es sorprenen en descobrir que, cada nit, comparteixen els mateixos somnis. La parella intentarà plasmar aquests somnis a la realitat.

El binomi entre realitat i somni o entre matèria i ment és el joc principal de la directora húngara Ildiko Enyedi en aquest melodrama guanyador de l’Ós d’Or al Festival de Berlín de l’any passat. Es tracta d’una història d’amor a la vegada freda i emocionant, que explora amb aparent tranquil·litat el món oníric d’una parella d’enamorats, amb sensibilitat però sense sentimentalisme. Una història d’amor original i emocionant, que la directora aconsegueix desenvolupar per convertir-la en un relat sobre com trobar el sentit de l’existència de cadascú.
 
CRÍTIQUES:

HONGRIA, 2017
Títol original: A teströl és a lélekröl. Direcció i guió: Ildikó Enyedi. Fotografia: Máté Herbai. Música: Adam Balazs. Intèrprets: Morcsányi Géza, Alexandra Borbély, Ervin Nagy, Pál Mácsai, Júlia Nyakó, Tamás Jordán, Gusztáv Molnár. Durada: 116 min. Idioma: Hongarès.

PREMIS:
Berlinale 2017: Ós d’or.
Premis cinema europeu 2017: Millor actriu.

 
TRÀILER: