Estiu 1993

Divendres 6 d’octubre de 2017 a les 22h.
Dissabte 7 d’octubre de 2017 a les 19h i 22h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR


La mare de la Frida, una nena de 9 anys, ha mort de sida i ella haurà d’anar a viure amb els seus oncles i la seva cosina petita a una masia d’un petit poble català. Les dificultats per acceptar la tragèdia i la seva situació marcaran els primers mesos de la Frida amb la seva nova família.

Carla Simón és la cineasta catalana de l’any. El seu primer film, íntim i basat en la seva pròpia infància, va ser una de les estrelles de la Berlinale (millor òpera prima) i serà la candidata espanyola als Òscar. Què ofereix aquesta debutant per ser el centre del cinema català actual? Una pel·lícula preciosa, real i lluminosa, que parla del dol i de la creació de la personalitat durant la infància, i ho fa posant el punt de vista en dues joves actrius que meravellen a l’espectador des del primer moment. David Verdaguer, el malgratenc il·lustre, és un altre dels molts al·licients que té el film d’obligada visualització d’aquesta temporada.

CRÍTIQUES:

ESPANYA, 2017.
Títol original: Estiu 1993. Direcció i guió: Carla Simón. Música: Ernest Pipó. Fotografia: Santiago Racaj. Intèrprets: Laia Artigas, Bruna Cusí, David Verdaguer, Paula Robles, Paula Blanco, Etna Campillo, Jordi Figueras, Dolores Fortis, Titón Frauca,.Durada: 97 min.
Format: 1.85:1

PREMIS:
Berlinale 2017: Millor òpera prima.
Màlaga 2017: Biznaga de oro.

TRÀILER: