Felices sueños


 

Divendres 3 de novembre de 2017 a les 22h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR
 


El Massimo, un nen de 9 anys, conviu amb la seva mare, una dona amable però inestable. Un dia el conviden a passar uns dies amb uns veïns, que li expliquen que la seva mare ha mort. Confús, creixerà sent un orfe amb poca relació amb el seu pare, sense arribar a saber mai les circumstancies de la tragèdia. Trenta anys després, el Massimo és un conegut escriptor i periodista que pateix uns estranys atacs de pànic. La doctora Elisa l’ajudarà a viatjar al seu passat a la cerca de respostes.

Mirar el passat per comprendre el present. Aquesta és la proposta del director italià Marco Bellochio, que situa el seu profund personatge al centre de les mirades dels espectadors i el fa passar per totes les emocions possibles. La superació de la tragèdia, la incertesa davant l’existència, l’efecte sobre l’individu dels personatges que l’envolten… Amb molta destresa, el mestre italià i el seu magnífic equip toquen moltes tecles i encerten en la majoria en aquesta pel·lícula entranyable.
 
CRÍTIQUES:


 
ITÀLIA, 2016
Títol original: Fai bei sogni. Direcció: Marco Bellocchio. Guió: Basat en la novel·la homònima de Massimo Gramellini. Música: Carlo Crivelli. Fotografia: Daniele Ciprì. Intèrprets: Valerio Mastandrea, Bérénice Bejo, Fabrizio Gifuni, Guido Caprino, Linda Messerklinger, Ferdinando Vetere.

Durada: 134 min.
Idioma: anglès.
Subtítols: VOSE.
Format: 2.39:1

 
TRÀILER: