God help the girl

 


 
Eve és una jove anorèxica internada en un hospital psiquiàtric que un dia escapa amb la intenció de dirigir-se a Glasgow. En un concert en un local de la ciutat escocesa coneix a James i a Cassie, i entre els tres decideixen crear i tirar endavant la seva pròpia banda. El projecte musical servirà per donar sortida a les seves inquietuds artístiques, i també els portarà a confrontar les seves pors vitals.

Stuart Murdoch, el líder de l’exitosa banda escocesa Belle and Sebastian, escriu i dirigeix la seva primera pel·lícula, un musical pop que comparteix amb la música de la banda les seves millors qualitats: talent, dolçor, encant, potent poesia i inquietud sobre la realitat que ens ha tocat viure. La pel·lícula es el fruit del projecte real God help the girl, que Murdoch va iniciar amb la intenció d’escriure cançons per ser cantades per un equip de noies. Es tracta d’un musical fresc i divertit, que enganxa i entreté a tots els públics, des dels fans de la banda als menys habituals del gènere.
 
 
CRÍTIQUES:

 
 
TRÀILER:


 
REGNE UNIT, 2014.
Títol original: God help the girl. Direcció i guió: Stuart Murdoch. Fotografia: Giles Nuttgens. Muntatge: David Arthur. Intèrprets: Emily Browning (Eve), Olly Alexander (James), Hannah Murray (Cassie), Pierre Boulanger (Anton), Cora Bissett (Miss Browning). Durada: 111 min.