Leto

Divendres 13 de desembre de 2019 a les 22h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR

Comença l’estiu a la Sant Petesburg de poc abans de la Perestroika. En Viktor és un de tants joves atrets per l’efervescència del rock. Poc després de conèixer el seu ídol Mike i la seva futura esposa Natasha, en Viktor iniciarà un camí que el convertirà en el vocalista de la llegendària banda Kinó.

Musical de rock rus rodat en blanc i negre que explica la figura de Viktor Tsoï, el gran ídol musical juvenil dels últims anys de la URSS. Més enllà d’una pel·lícula biogràfica, i més enllà d’un llarg videoclip, Leto destaca per la seva força rebel i emancipadora cap a unes autoritats que es veuen desbordades per la potent cultura juvenil de principis dels anys 80. Una rebel·lia explotada de forma eficient pel director Kirill Serebrennikov, que aprofita per donar una lliçó magistral de muntatge en blanc i negre sobre un relat amb força connotacions actuals.

CRÍTIQUES:

Títol original: Leto.
Direcció: Kirill Serebrennikov.
Guió: Lily Idov, Mikhail Idov i Kirill Serebrennikov.
Fotografia: Vladislav Opelyants. Música: Roman Bilyk.
Intèrprets: Teo Yoo, Irina Starshenbaum, Roman Bilyk, Anton Adasinsky, Liya Akhedzhakova, Yuliya Aug, Filipp Avdeev, Aleksandr Bashirov, Nikita Efremov.

Durada: 126 min.
Idiomes: rus i anglès.
Subtítols: Vose.
Format: 2.39:1

TRÀILER: