Lucky

Divendres 5 d’octubre de 2018 a les 22h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR


El ‘Lucky’ és un home ateu i sense família de 90 anys que viu la seva rutina en una solitària ciutat desèrtica. Després de patir una caiguda, i en veure que a poc a poc s’acosta el final dels seus dies, decideix emprendre un viatge d’autodescoberta.

Harry Dean Stanton és el protagonista absolut d’aquesta petita gran obra del cinema independent americà. El veterà actor, mort pocs dies després de l’estrena, encarna un personatge arrugat i sensible, de mirada perduda i somriure bondadós, mentre el seguim pel seu comiat a una vida tant senzilla com meravellosa. El dirigeix un debutant John Carroll Lynch, que signa aquí una pel·lícula sobre l’espiritualitat, la soledat, la por a la mort i les relacions humanes, cuinada a la calor del desert més western i amb l’aparició estel·lar d’un altre Lynch, el David, en aquesta ocasió com a actor secundari de luxe.

CRÍTIQUES:

EUA, 2017
Títol original: Lucky. Direcció: John Carroll Lynch. Guió: Logan Sparks i Drago Sumonja. Música: Elvis Kuehn. Fotografia: Tim Suhrstedt. Intèrprets: Harry Dean Stanton, Ed Begley Jr., David Lynch, Beth Grant, James Darren, Tom Skerritt, Barry Shabaka Henley, Yvonne Huff, Hugo Armstrong, Bertila Damas, Ron Livingston, Ana Mercedes, Sarah Cook, Amy Claire, Ulysses Olmedo, Mikey Kampmann. Durada: 88 min. Idioma: anglès i espanyol.

PREMIS:
Satellite Awards 2017: Millor actor i òpera prima.
Gijón 2017: Millor actor i BSO.

TRÀILER: