Primavera en Normandía


 

Dilluns 5 de desembre de 2016 a les 22h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR

Sessió de Festa Major

Martin és un exparisenc establert en un petit poble de Normandia i un apassionat de la literatura de Gustave Flaubert. L’emoció l’envaeix quan un matrimoni anglès s’instal·la en una granja propera. No només perquè els seus noms són Gemma i Charles Bovary, sinó perquè el seus comportaments sembla que s’adiguin amb els dels personatges de la novel·la Madame Bovary.

Anne Fontaine firma una comèdia dramàtica fresca i divertida, fruit de l’adaptació de la novel·la gràfica Gemma Bovary de Posy Simmonds. Sense cap pretensió d’adaptar fil per randa la immensitat d’una obra cabdal de la literatura universal com Madame Bovary, Fontaine presenta el còctel modernitzat de l’obra de Flaubert: amants, secrets i mentides aristocràtiques. El diàleg simpàtic convida al somriure constant, una constant en un cinema francès d’èxit cada cop més aferrat a aquest tipus de comèdia lleugera amb tocs intel·lectuals.
 
 
CRÍTIQUES:


 
FRANÇA, 2014.
Títol original: Gemma Bovery. Direcció: Anne Fontaine. Guió: Pascal Bonitzer i Anne Fontaine basat en el còmic de Posy Simmonds. Fotografia: Christophe Beaucarne. Música: Bruno Coulais. Intèrprets: Gemma Arterton, Fabrice Luchini, Jason Flemyng, Isabelle Candelier, Mel Raido, Pip Torrens, Elsa Zylberstein, Edith Scob, Niels Schneider, Kacey Mottet Klein, Pascale Arbillot. Durada: 99 min.
 
Idioma: Francès i anglès.
Subtítols: VOSE.
Projecció: Digital.
Format: 2.35:1

 
 
TRÀILER: