Viaje a Sils Maria

 


 

Divendres 6 de novembre de 2015 a les 22h.

CENTRE CULTURAL DE MALGRAT DE MAR
 
Amb només 18 anys, la Maria va interpretar a Helena, un personatge jove i encantador que provoca l’enveja de Sigrid, una dona madura, fins que aquesta acaba suïcidant-se. Passats els anys de glòria, Maria es troba en plena decadència professional i és convidada a actuar de nou a l’obra, però en aquest cas interpretant a Sigrid. I el paper d’Helena recau en una noia jove i encantadora per la qual la Maria comença a sentir una forta enveja i la porta a recordar els seus millors anys i a replantejar-se la vida que ha acabat portant.
 
Les actuacions de Juliette Binoche, Chloë Grace Moretz i Kristen Stewart van ser aclamades a Cannes en una pel·lícula que posa l’excusa de la fama per parlar dels efectes sentimentals que provoca el relleu generacional. La frustració que provoca el pas del temps és un dels temes claus per entendre el joc entre realitat i ficció que proposa el director Olivier Assayas, però l’encert del film és la creació d’una atmosfera tensa i ansiosa on les obsessions i els sentiments a flor de pell acaben sent els protagonistes.
 
 
CRÍTIQUES:

 
 
TRÀILER:


 
FRANÇA, 2014.
Títol original: Sils Maria. Direcció i guió: Olivier Assayas. Fotografia: Yorick Le Saux. Intèrprets: Juliette Binoche (Maria Enders), Kristen Stewart (Valentine), Chloë Grace Moretz (JoAnn Ellis), Angela Winkler (Rosa Melchior), Johnny Flynn (Christopher), Lars Eidinger (Klaus), Brady Corbet (Piers). Durada: 124 min.